Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer

Enrere

Reunió anual del GRELL 2015
Dia: 13/05/2015Ubicació: Reus. Centre de Fires i Convencions
Reunió Anual del Groupe pour l’Epidémiologie et l’Enregistrament du Cancer dans les Pays de Langue Latine (GRELL) 2015

La reunió anual del Groupe pour l'Epidémiologie et l'Enregistrement du Cancer dans les Pays de Langue Latine (GRELL) és la reunió anual dels membres del GRELL, així com de científics i tècnics que treballen en o amb els registres de càncer dels països de llengua llatina.

Aquesta reunió, que va començar en la dècada dels 70 com un fòrum per compartir experiències i l’aprenentatge dels països menys desenvolupats amb els països més desenvolupats, s'ha convertit en un dels principals punts de trobada per a la discussió de noves idees i projectes d'investigació científica portades a terme per registres de càncer de diversos  països de llengües llatines.

Celebrada cada any el Dia de l'Ascensió (d'aquí el nom), la conferència anual de GRELL es celebra de forma rotativa entre els països membres del grup i aquest any 2015 tindrà lloc a Reus els dies 14 i 15 de maig. A més a més, i com ja és tradicional, el dia abans (13 de maig) s'impartirà un taller que aquest any versarà sobre el virus del papil·loma humà i el càncer amb la participació de destacats especialistes sobre el tema.

Per més informació i inscripcions vegeu: http://www.grell-network.org/home-1

Enrere